Zout bestellen

Meer dan 20 jaar ervaring

Veilig online bestellen

Vrijblijvend advies

Zakelijk opties mogelijk

Persoonlijk contact

Veel gestelde vragen

Algemene informatie

Waar vindt ik de algemene voorwaarden?

Wij hebben algemene voorwaarden opgesteld waarmee u akkoord dient te gaan wanneer u een aankoop bij ons doet. U vindt de algemene voorwaarden hier.

 

Waar vind ik het privacybeleid?

Ons privacy beleid is zorgvuldig opgesteld en wordt zo nu en dan bijgewerkt. Wij houden u hier van op de hoogte indien u klant bij ons bent. U vindt het privacybeleid hier.

Retourneren

Binnen welk termijn kan ik mijn aankoop retourneren?

Producten die u via de Consens-us webshop heeft aangekocht kunt u binnen 14 dagen terugsturen ruilen of terugbrengen bij onze vestiging in Zwolle, mitst in orginele en ongeopende verpakking. Let op wij vragen u om iets van een aankoopbewijs mee te nemen.

 

Ik heb een kortingscode gebruikt, kan mijn aankoop retour?

U kunt uw aankoop nog steeds retourneren. Uw kortingscode is helaas niet meer geldig. Wij kunnen uw kortingscode opnieuw activeren of u ontvangt een nieuwe indien dit van toepassing is of met u is overeengekomen.

 

Kan ik gebruikte artikelen retour doen?

Alle Artikelen dienen ongebruikt te zijn. Als u ervoor kiest om uw aankoop terug te sturen dienen de producten in originele staat weer netjes verpakt te zijn. Wij nemen geen kosten op ons. Ons postadres vindt u hieronder:

Postadres: Lichterweg 6, 8042PW Zwolle

Mijn account

Waar vindt ik mijn bestellingen?

Uw bestellingen worden bij ons opgeslagen en indien u een account heeft aangemaakt worden deze aan uw account gekoppeld. U vindt uw bestellingen in uw account overzicht op deze pagina.

 

Is een account verplicht?

Bij ons is een account niet verplicht, maar wel handig. Met name als u een Coneco waterontharder of Quooker besteld dan blijft uw aankoop makkelijk terug te vinden. Heeft u geen account en bent u uw bestelling kwijt, neem dan contact op met shop@consens-us.nl.

 

Zijn mijn account gegevens beveiligd?

Ja, uw gegevens worden beveiligd met moderne technieken en tijdens uw bezoek beveiligen wij uw connectie door middel van SSL. U kunt dus veilig afrekenen. Uw gegevens slaan wij op in onze systemen, wilt u deze verwijderd hebben, mail dan naar shop@consens-us.nl.

 

Waar vindt ik mijn account?

Via uw persoonlijke account pagina kunt u gemakkelijk uw bestellingen terugvinden en uw adres en account gegevens bewerken. U vindt uw account hier.

Verzenden en leveren

Hoe wordt mijn waterontharder verzonden?

Indien u gekozen heeft voor installatie door monteur dan wordt uw waterontharder en de rest van uw bestelling meegebracht door de monteur zelf. De monteur komt langs op afspraak.

Indien u heeft gekozen voor zelf isntallate + verzending dan wordt uw waterontharder door een van onze eigen koeriers gebracht samen met de rest van uw bestelling.

 

Hoe wordt mijn Quooker verzonden?

Uw Quooker wordt altijd door de monteur meegenomen. De monteur komt op de door u afgesproken datum en tijdstip.

 

Overige producten en verzending

Al onze andere producten worden via PostNL verzonden. U ontvangt dan een track en trace code wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Het kan voorkomen dat u geen track en trace code ontvangt. Dit komt omdat wij momenteel ons verzendproces met PostNL aan het stroomlijnen zijn voor optimale beleving.

Achteraf betalen

Ofwel betalen na installatie. Dit is standaard wanneer u een waterontharder of Quooker besteld bij Consens-us. Wij willen uw bestelling eerst met u doornemen en vinden dat u past hoeft te betalen wanneer het product na behoren werkt.

Hoe werkt achteraf betalen?

Na uw bestelling neemt een van onze adviseurs contact met u op om uw bestelling te bevestigen en uw keuze te verifiëren met een aantal vragen. Wij maken hiervoor een klantenbestand aan waarin wij alvast de instellingen voor uw waterontharder opnemen.

We maken tevens een afspraak voor installatie waarop de monteur de waterontharder komt installeren, u dient hiervoor thuis te zijn. Na de installatie krijgt u een bevestiging via de mail inclusief een verzoek om uw betaling te voldoen. U kunt eenvoudig en veilig via iDeal betalen.

Ik wil al eerder betalen, kan dit?

Ja, u kunt ten alle tijden uw bestelling voldoen via uw account in de webshop of via contact door een mail te sturen naar shop@consens-us.nl of te bellen naar 038 477 4480.

Installatiehulp

Er zijn natuurlijk altijd wel zelf klusser en wij als Consens-us houden daar dan ook rekening mee. Voor de klussers onder ons die hun waterontharder zelf willen installeren hebben wij Installatie hulp. Onze installatie hulp bestaat uit meerdere onderdelen, bekijk ze hieronder.

 

Telefonische hulp

Wij bieden u telefonische hulp aan als ervoor kiest om de machine zelf te installeren. Wij kunnen u op afstand ondersteunen met de installatie. Dat houdt in dat als u er niet helemaal uit komt wij u verder kunnen helpen (soms moeten wij het probleem fysiek zien voor dat wij u kunnen helpen).

 

YouTube video’s 

Op het Consens-us YouTube kanaal staan een aantal installatie video’s die u verder zouden kunnen helpen met uw installatie. Klikt u dan gelijk even op abonneren en blijf op de hoogte van nieuwe video’s. Als u na het kijken van de video’s nog ergens tegen aan loopt kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen

Garantie

Standaard garantie

U krijgt van ons een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Als er in die 2 jaar iets verkeerd is met de ontharder lossen wij dit kosteloos voor u op. Na de 2 jaar fabrieksgarantie kunnen wij u nog altijd helpen met eventuele problemen alleen hier zullen dan wel kosten aan verbonden zijn.

 

Garantie met onderhoudscontract

U kunt geheel vrijblijvend kiezen voor jaarlijks onderhoud door Consens-us. Daarmee blijft u verzekerd van een feilloos werkende machine en zuiver drinkwater. Ook verlengt u met jaarlijks onderhoud door Consens-us de fabrieksgarantie van 2 jaar. De garantie wordt met onderhoudt verlengt tot 10 jaar. U kunt via dit formulier onderhoud aanvragen.

Stel je vraag


Liever persoonlijk advies?

Bel vrijblijvend met een van onze adviseurs, zij kunnen u helpen met al uw vragen